Ellie Lust neemt skiles ter voorbereiding op Ellie op patrouille

Ellie Lust neemt skiles ter voorbereiding op Ellie op patrouille

<em>Ellie Lust</em> neemt skiles ter voorbereiding op <em>Ellie op patrouille</em> Aanstaande zondag is te zien hoe Ellie Lust meeloopt met de politie in Georgië in haar programma Ellie op patrouille. Daar moest ze echter wel de nodige voorbereidingen voor verrichten: vanwege het klimaat in Georgië nam Ellie skilessen. En wat blijkt: ze heeft talent. Ellie op patrouille is elke zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op patrouille terugkijken bij Gids.tv. Ellie op Patrouille: Ellie helpt bij voetbalklassieker River Plate - Boca Juniors Bekijk deze video »
TV :
Ellie Lust neemt skiles ter voorbereiding op Ellie op patrouille

Aanstaande zondag is te zien hoe Ellie Lust meeloopt met de politie in Georgië in haar programma Ellie op patrouille. Daar moest ze echter wel de nodige voorbereidingen voor verrichten: vanwege het klimaat in Georgië nam Ellie skilessen. En wat blijkt: ze heeft talent.

Ellie op patrouille is elke zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op patrouille terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellie Lust neemt skiles ter voorbereiding op Ellie op patrouille of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV