Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg"

Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg"

Aanstaande maandag worden er weer twee geschiedenisverhalen afgestoft in Drunk History. Voormalige Lingo-presentatrice en Twenty 4 Seven-zangeres Nance vertelt over verzetsheld Kenau, uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. "Oh, dat is echt heel erg!"

"Die past in een asbak"
Met een lekker glas wijn in de hand steekt Nance van wal over Kenau, een vrouw die wordt omschreven als groot, grof, lelijk en harig. Haar dochter wordt vermoord en op de brandstapel gegooid: "En ja, ze past nu eigenlijk zo ongeveer in een asbak. Dus daar is niet zo heel veel meer van over." Een lachsalvo volgt, en dat zal niet de enige zijn. Bekijk de beelden onderaan het artikel.

JayJay Boske
De andere BN'er die maandag een geschiedenisverhaal uit de kast trekt is JayJay Boske. Ook hij duikt in een oorlog, maar in zijn geval is het de Tweede Wereldoorlog. Boske zal vertellen over de Bankier van het Verzet en de gebroeders Walraven en Gijsbert van Hall, die zich tegen de Duitsers afzetten.

Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.

Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg" Aanstaande maandag worden er weer twee geschiedenisverhalen afgestoft in Drunk History. Voormalige Lingo-presentatrice en Twenty 4 Seven-zangeres Nance vertelt over verzetsheld Kenau, uit de tijd van de Tachtigjarige Oorlog. "Oh, dat is echt heel erg!" Stefano Keizers introduceert 'Gekke oma op een driewieler' in Drunk History Bekijk deze video » "Die past in een asbak"Met een lekker glas wijn in de hand steekt Nance van wal over Kenau, een vrouw die wordt omschreven als groot, grof, lelijk en harig. Haar dochter wordt vermoord en op de brandstapel gegooid: "En ja, ze past nu eigenlijk zo ongeveer in een asbak. Dus daar is niet zo heel veel meer van over." Een lachsalvo volgt, en dat zal niet de enige zijn. Bekijk de beelden onderaan het artikel. Nienke Plas vertelt in Drunk History over het faillissement van Marco Borsato Bekijk deze video » JayJay BoskeDe andere BN'er die maandag een geschiedenisverhaal uit de kast trekt is JayJay Boske. Ook hij duikt in een oorlog, maar in zijn geval is het de Tweede Wereldoorlog. Boske zal vertellen over de Bankier van het Verzet en de gebroeders Walraven en Gijsbert van Hall, die zich tegen de Duitsers afzetten. Drunk History is elke maandag om 21.30 uur te zien op Comedy Central.
Humor
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.