Fabiola (Temptation Island) op zoek naar nieuwe liefde

Fabiola (Temptation Island) op zoek naar nieuwe liefde

Fabiola (Temptation Island) op zoek naar nieuwe liefde Fabiola heeft haar ware liefde niet gevonden als verleidster van Temptation Island. Daarom is ze op zoek naar een man. In bovenstaande video van Shownieuws beschrijft ze haar ideale partner, zo vindt ze het fijn als hij ‘een beetje gespierd’ is. En als hij samen met haar kan hardlopen en niet hijgend erachteraan rent. Temptation Island: beelden zoenende Rodanya en Danicio opgedoken Bekijk deze video » Fabiola (Temptation Island) wil dolgraag twerken op Eurovisie Songfestival Bekijk deze video »
Entertainment

Fabiola heeft haar ware liefde niet gevonden als verleidster van Temptation Island. Daarom is ze op zoek naar een man. In bovenstaande video van Shownieuws beschrijft ze haar ideale partner, zo vindt ze het fijn als hij ‘een beetje gespierd’ is. En als hij samen met haar kan hardlopen en niet hijgend erachteraan rent.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fabiola (Temptation Island) op zoek naar nieuwe liefde of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.