Premier Rutte heeft veel bewondering voor Theresa May

Premier Rutte heeft veel bewondering voor Theresa May

Premier Rutte heeft veel bewondering voor Theresa May Theresa May kan rekenen op de steun van premier Mark Rutte. May liet vandaag weten te vertrekken als Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk. 'Eerlijk en moedig'Rutte heeft vandaag met May gebeld en laten weten dat hij het moedig vindt wat ze heeft gedaan. De Prime Minister heeft de afgelopen jaren geprobeerd een Brexit-deal te sluiten, maar tevergeefs. Rutte spreekt zijn bewondering uit voor haar eerlijkheid, doorzettingsvermogen en moed. Bekijk hierboven de lovende woorden van Rutte over May, in een video van het AD. Theresa May treedt op 7 juni af als premier van Groot-Brittannië Bekijk deze video » Geëmotioneerde Theresa May houdt het niet droog bij aankondiging vertrek Bekijk deze video »
Politiek :

Theresa May kan rekenen op de steun van premier Mark Rutte. May liet vandaag weten te vertrekken als Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk.

'Eerlijk en moedig'
Rutte heeft vandaag met May gebeld en laten weten dat hij het moedig vindt wat ze heeft gedaan. De Prime Minister heeft de afgelopen jaren geprobeerd een Brexit-deal te sluiten, maar tevergeefs. Rutte spreekt zijn bewondering uit voor haar eerlijkheid, doorzettingsvermogen en moed. Bekijk hierboven de lovende woorden van Rutte over May, in een video van het AD.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Premier Rutte heeft veel bewondering voor Theresa May of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: mark rutte, verenigd koninkrijk, minister, persconferentie, rekenen, wekelijkse persconferentie, koninkrijk, premier rutte, collega, video, vertrek, brexit, premier, theresa may, theresa, deal, Brexit-deal


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV