Nance lacht om Drunk History: 'Ik had het gewoon niet moeten doen'

Nance lacht om Drunk History: 'Ik had het gewoon niet moeten doen'

Nance lacht om Drunk History: 'Ik had het gewoon niet moeten doen' Nance is dronken op televisie te zien in het programma Drunk History en ze kreeg daar behoorlijk wat commentaar op. Nance vindt het echter 'kolder' dat de jeugd door het programma aan de drank zou gaan. Bang voor reactie zoonNance heeft eerder al laten weten dat het programma niet als een voorbeeld moet worden gezien. Volgens haar is het gewoon een 'tv-ding', al was ze wel een beetje bang voor de reactie van haar zoon, zo vertelt ze in bovenstaande video van NU.nl. "Ik had het gewoon niet moeten doen", lacht de presentatrice. Alcoholbond uit kritiek op tv-programma Drunk History Bekijk deze video » Nance vertelt in Drunk History over verzetsheld Kenau: "Oh, dat is echt heel erg" Bekijk deze video »
TV :

Nance is dronken op televisie te zien in het programma Drunk History en ze kreeg daar behoorlijk wat commentaar op. Nance vindt het echter 'kolder' dat de jeugd door het programma aan de drank zou gaan.

Bang voor reactie zoon
Nance heeft eerder al laten weten dat het programma niet als een voorbeeld moet worden gezien. Volgens haar is het gewoon een 'tv-ding', al was ze wel een beetje bang voor de reactie van haar zoon, zo vertelt ze in bovenstaande video van NU.nl. "Ik had het gewoon niet moeten doen", lacht de presentatrice.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nance lacht om Drunk History: 'Ik had het gewoon niet moeten doen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, opmerkelijk, interview, dronken, mobiel, presentator, presentatrice, televisie, deelname, history, sportnieuws, nieuws, nance, nance coolen, youtube-kanaal, betrouwbaar


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV