Kiki Bertens blikt vooruit op Roland Garros

Kiki Bertens blikt vooruit op Roland Garros

<em>Kiki Bertens</em> blikt vooruit op Roland Garros Kiki Bertens is als vierde geplaatst op het prestigieuze tennistoernooi van Roland Garros, dat zondag begint. Het is haar hoogste plaatsing op het toernooi tot nu toe. "Maar voor mij is het niet anders dan normaal." Level omhoog gegaanHet valt Bertens op dat er meer pers aanwezig is, sinds haar enorme spurt op de WTA-lijst. "Maar voor mij is het niet anders dan normaal, ondanks de hoge ranking. Ik voel me goed en mijn level is omhoog gegaan. Ik speel wat constanter." Tijdens haar eerste wedstrijd speelt ze tegen nummer 65 van de wereld: Pauline Parmentier, van wie ze nog nooit won. "Het wordt gewoon een pittige wedstrijd maar we gaan ervoor." Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Kiki Bertens wint WTA Madrid 2019 Bekijk deze video » Kiki Bertens: 'WTA Madrid 2019 is mooiste overwinning' Bekijk deze video »
Tennis :
Kiki Bertens blikt vooruit op Roland Garros

Kiki Bertens is als vierde geplaatst op het prestigieuze tennistoernooi van Roland Garros, dat zondag begint. Het is haar hoogste plaatsing op het toernooi tot nu toe. "Maar voor mij is het niet anders dan normaal."

Level omhoog gegaan
Het valt Bertens op dat er meer pers aanwezig is, sinds haar enorme spurt op de WTA-lijst. "Maar voor mij is het niet anders dan normaal, ondanks de hoge ranking. Ik voel me goed en mijn level is omhoog gegaan. Ik speel wat constanter." Tijdens haar eerste wedstrijd speelt ze tegen nummer 65 van de wereld: Pauline Parmentier, van wie ze nog nooit won. "Het wordt gewoon een pittige wedstrijd maar we gaan ervoor." Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kiki Bertens blikt vooruit op Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV