Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten?

Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten?

Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten? Ook dit jaar wordt er weer een nieuwe serie van Wie Is De Mol? opgenomen. Het speculeren kan daarom nu al beginnen, aangezien jaarlijks vaak rond deze tijd de opnames beginnen. AD-journalist Jaap van Zessen doet onderzoek en voorspelt in bovenstaande video van RTL Boulevard wie de nieuwe kandidaten zijn. Zo worden onder meer de namen van Youtuber Kalvijn en presentatrice Leonie ter Braak genoemd. Merel Westrik maakt laatste Wie is de Mol-kandidaat bekend in Ladies Night Bekijk deze video » Mol Merel uit Wie is de Mol? onthult: "Ik voel me bevrijd" Bekijk deze video » Wie is de Mol? gemist: De aftermovie van de finale Bekijk deze video »
TV :
Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten?

Ook dit jaar wordt er weer een nieuwe serie van Wie Is De Mol? opgenomen. Het speculeren kan daarom nu al beginnen, aangezien jaarlijks vaak rond deze tijd de opnames beginnen. AD-journalist Jaap van Zessen doet onderzoek en voorspelt in bovenstaande video van RTL Boulevard wie de nieuwe kandidaten zijn. Zo worden onder meer de namen van Youtuber Kalvijn en presentatrice Leonie ter Braak genoemd.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie Is De Mol: zijn dit de nieuwe kandidaten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV