Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon

Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon

Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon Bij een explosie in de Franse stad Lyon zijn minstens dertien gewonden gevallen, zo melden diverse Franse media. Er is een ontploffing geweest in de buurt van Place Bellecour. De Franse president Emmanuel Macron zegt dat het gaat om een aanslag. Bekijk hierboven de beelden van het AD. Herdenking aanslag Koninginnedag: tien jaar geleden Bekijk deze video » Peter R. de Vries probeert Ridouan Taghi 'stuk te maken' Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een explosie in de Franse stad Lyon zijn minstens dertien gewonden gevallen, zo melden diverse Franse media. Er is een ontploffing geweest in de buurt van Place Bellecour. De Franse president Emmanuel Macron zegt dat het gaat om een aanslag. Bekijk hierboven de beelden van het AD.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanslag, president, explosie, ontploffing, media, lyon, stadscentrum, gewonden, plein, macron, emmanuel macron, emmanuel, stad


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV