Jan Smit en John de Bever zingen lied voor Oranje Leeuwinnen

Jan Smit en John de Bever zingen lied voor Oranje Leeuwinnen

Jan Smit en John de Bever zingen lied voor Oranje Leeuwinnen Jan Smit en John de Bever hebben de handen ineen geslagen en hebben speciaal voor de Oranje Leeuwinnen een lied gemaakt. De meezinger Wij Zijn Nederland moet de Nederlandse voetbalsters aan een overwinning helpen. Smit heeft goede band met Oranje LeeuwinnenSmit vertelt in bovenstaande video van RTL Boulevard dat hij het lied zelf heeft geschreven. John de Bever had al een hit dankzij de voetbaldames, met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. En Jan heeft een goede band met het Nederlands dameselftal. Dus deze single leek een logische stap richting het WK 2019 in Frankrijk. Terugblik legendarische interview Gerda Smit: 'Alles is weg' Bekijk deze video » Jan Smit wil graag het Songfestival presenteren Bekijk deze video »
Entertainment :

Jan Smit en John de Bever hebben de handen ineen geslagen en hebben speciaal voor de Oranje Leeuwinnen een lied gemaakt. De meezinger Wij Zijn Nederland moet de Nederlandse voetbalsters aan een overwinning helpen.

Smit heeft goede band met Oranje Leeuwinnen
Smit vertelt in bovenstaande video van RTL Boulevard dat hij het lied zelf heeft geschreven. John de Bever had al een hit dankzij de voetbaldames, met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht. En Jan heeft een goede band met het Nederlands dameselftal. Dus deze single leek een logische stap richting het WK 2019 in Frankrijk.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit en John de Bever zingen lied voor Oranje Leeuwinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, nederland, zingen, oranje, lied, overwinning, jan smit, bever, vrouwenvoetbal, john de bever, rtl boulevard, gratis, boulevard, wk vrouwenvoetbal, single, video, rtl, leeuwinnen, voetbalsters, start, band, oranje leeuwinnen, gezicht, rtl xl


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV