Angela de Jong maakt 6 Inside met de grond gelijk

Angela de Jong maakt 6 Inside met de grond gelijk

<em>Angela de Jong</em> maakt <em>6 Inside</em> met de grond gelijk Volgens Angela de Jong is het totaal niet verrassend dat 6 Inside stopt. Vandaag werd bekend dat het entertainmentprogramma van SBS met Jan Versteegh en Albert Verlinde na het eerste seizoen niet meer terugkeert op tv. Verlinde lang eruit geweestDe televisierecensente vindt het ‘heel logisch’ dat 6 Inside stopt, zo vertelt ze aan Veronica Inside in bovenstaande video. “Het programma had niks wat je moest zien”, aldus De Jong. Aanvankelijk stond ze te juichen toen ze hoorde dat Verlinde zou terugkeren op televisie. Maar ze merkte dat de showbizzdeskundige er lange tijd uit is geweest, en dat de tijden ondertussen zijn veranderd. Ali B volledig afgebrand door heren Veronica Inside Bekijk deze video » Fajah Lourens brengt boek uit met Donny Roelvink Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong maakt 6 Inside met de grond gelijk

Volgens Angela de Jong is het totaal niet verrassend dat 6 Inside stopt. Vandaag werd bekend dat het entertainmentprogramma van SBS met Jan Versteegh en Albert Verlinde na het eerste seizoen niet meer terugkeert op tv.

Verlinde lang eruit geweest
De televisierecensente vindt het ‘heel logisch’ dat 6 Inside stopt, zo vertelt ze aan Veronica Inside in bovenstaande video. “Het programma had niks wat je moest zien”, aldus De Jong. Aanvankelijk stond ze te juichen toen ze hoorde dat Verlinde zou terugkeren op televisie. Maar ze merkte dat de showbizzdeskundige er lange tijd uit is geweest, en dat de tijden ondertussen zijn veranderd.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong maakt 6 Inside met de grond gelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV