Zo speelt Ilse Warringa een hysterische Trix in de film Kruimeltje

Zo speelt Ilse Warringa een hysterische Trix in de film Kruimeltje

Ilse Warringa haalt heel wat uit de kast om de rol van Trix in de film Kruimeltje goed neer te zetten. De actrice, ook wel bekend als juf Ank uit De Luizenmoeder, heeft op Instagram een video geplaatst van de opnames. Hierin is te zien dat ze hysterisch gillend rondrent, en uiteindelijk in een regenton belandt. Bekijk de beelden hieronder.

Zo speelt Ilse Warringa een hysterische Trix in de film Kruimeltje Ilse Warringa haalt heel wat uit de kast om de rol van Trix in de film Kruimeltje goed neer te zetten. De actrice, ook wel bekend als juf Ank uit De Luizenmoeder, heeft op Instagram een video geplaatst van de opnames. Hierin is te zien dat ze hysterisch gillend rondrent, en uiteindelijk in een regenton belandt. Bekijk de beelden hieronder.
Film :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo speelt Ilse Warringa een hysterische Trix in de film Kruimeltje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: film, actrice, hysterisch, opnames, luizenmoeder, video, trix, juf, uit de kast, juf ank, de luizenmoeder, ilse warringa


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV