Albert Verlinde en Jan Versteegh hadden veel lol in 6 Inside

Albert Verlinde en Jan Versteegh hadden veel lol in 6 Inside

<em>Albert Verlinde</em> en <em>Jan Versteegh</em> hadden veel lol in <em>6 Inside</em> 6 Inside houdt er na een seizoen al mee op. Het entertainmentprogramma van SBS trok te weinig kijkers, daarom moet het van de zender verdwijnen. Jan Versteegh en Albert Verlinde reageren in het programma op dit einde. Wel veel lolIn uitzending nummer 101 laten Versteegh en Verlinde weten dat ze nog vijf weken doorgaan met het programma. Beiden hebben veel lol gehad in het maken van 6 Inside. “We gingen iets doen wat er niet was, op een tijdstip dat er niet was. We zijn het gaan doen en dan lukt het niet”, zegt Verlinde in bovenstaand fragment. 6 Inside wordt tot en met 28 juni elke werkdag om 18.00 uur uitgezonden bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong maakt 6 Inside met de grond gelijk Bekijk deze video »
TV :
Albert Verlinde en Jan Versteegh hadden veel lol in 6 Inside

6 Inside houdt er na een seizoen al mee op. Het entertainmentprogramma van SBS trok te weinig kijkers, daarom moet het van de zender verdwijnen. Jan Versteegh en Albert Verlinde reageren in het programma op dit einde.

Wel veel lol
In uitzending nummer 101 laten Versteegh en Verlinde weten dat ze nog vijf weken doorgaan met het programma. Beiden hebben veel lol gehad in het maken van 6 Inside. “We gingen iets doen wat er niet was, op een tijdstip dat er niet was. We zijn het gaan doen en dan lukt het niet”, zegt Verlinde in bovenstaand fragment.

6 Inside wordt tot en met 28 juni elke werkdag om 18.00 uur uitgezonden bij SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Albert Verlinde en Jan Versteegh hadden veel lol in 6 Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen