Franse president Macron reageert op aanslag Lyon

Franse president Macron reageert op aanslag Lyon

Franse president Macron reageert op aanslag Lyon De Franse president Emmanuel Macron heeft een reactie gegeven op de aanslag in de Franse stad Lyon. Minstens dertien mensen zijn hierbij gewond geraakt. 'Explosie door bomkoffer'Macron laat in bovenstaande video van het AD weten dat zijn gedachten bij de gewonden en hun familie en vrienden zijn. Bij een explosie in het centrum raakten meerdere mensen gewond, er zijn geen dodelijke slachtoffers gevallen. De explosie zou volgens diverse Franse media zijn veroorzaakt door een bomkoffer. Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon Bekijk deze video »
Nieuws :

De Franse president Emmanuel Macron heeft een reactie gegeven op de aanslag in de Franse stad Lyon. Minstens dertien mensen zijn hierbij gewond geraakt.

'Explosie door bomkoffer'
Macron laat in bovenstaande video van het AD weten dat zijn gedachten bij de gewonden en hun familie en vrienden zijn. Bij een explosie in het centrum raakten meerdere mensen gewond, er zijn geen dodelijke slachtoffers gevallen. De explosie zou volgens diverse Franse media zijn veroorzaakt door een bomkoffer.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Franse president Macron reageert op aanslag Lyon of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanslag, president, explosie, media, lyon, video, gewonden, reactie, macron, emmanuel macron, emmanuel, de aanslag, familie, stad, president macron


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV