Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef

Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef

<em>Roxeanne Hazes</em> over het nummer dat vader <em>Andre</em> voor haar schreef Andre Hazes, de vader van Roxeanne, maakte in het verleden een nummer voor haar: Wees zuinig op mijn meissie. Wil ze, nu ze zelf moeder is, ook een nummer voor haar zoon Fender schrijven? "Ik ben niet heel erg fan van die vertroetelliedjes. Dat past niet bij mij. Als ik een liedje over hem maak dan moet dat echt bij mij passen", aldus de zangeres bij Pauw. Bekijk het hele fragment hierboven. Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roxeanne Hazes zit op roze wolk, en dat is te horen op haar nieuwe album Bekijk deze video » Pauw gemist? Lydia uit Beau en de Veteranen vertelt haar heftige verhaal Bekijk deze video »
TV :
Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef

Andre Hazes, de vader van Roxeanne, maakte in het verleden een nummer voor haar: Wees zuinig op mijn meissie. Wil ze, nu ze zelf moeder is, ook een nummer voor haar zoon Fender schrijven? "Ik ben niet heel erg fan van die vertroetelliedjes. Dat past niet bij mij. Als ik een liedje over hem maak dan moet dat echt bij mij passen", aldus de zangeres bij Pauw. Bekijk het hele fragment hierboven.

Pauw is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV