Wat gaat Arjen Robben doen na zijn laatste wedstrijd bij Bayern München?

Wat gaat Arjen Robben doen na zijn laatste wedstrijd bij Bayern München?

Profvoetballer Arjen Robben speelt vanavond zijn laatste wedstrijd in het tenue van Bayern München. Weet hij al wat er daarna gaat gebeuren? "Ik wil eigenlijk nog wel door."

Thuissituatie
"Ik kan nog geen primeur geven vandaag maar ik ga zo snel mogelijk besluiten wat ik ga doen." Robben is er nog niet uit. Hij blijft nog altijd veel plezier beleven aan het voetbal dus stoppen is eigenlijk nog geen optie. Wil hij nog blijven meedraaien in de top? "Dat is de vraag die ik mezelf nu ook stel, ook gezien de thuissituatie. Dan moet je het hele spul weer oppakken." Bekijk het hele interview van de NOS onder aan deze pagina.

Wat gaat Arjen Robben doen na zijn laatste wedstrijd bij Bayern München? Profvoetballer Arjen Robben speelt vanavond zijn laatste wedstrijd in het tenue van Bayern München. Weet hij al wat er daarna gaat gebeuren? "Ik wil eigenlijk nog wel door." Thuissituatie"Ik kan nog geen primeur geven vandaag maar ik ga zo snel mogelijk besluiten wat ik ga doen." Robben is er nog niet uit. Hij blijft nog altijd veel plezier beleven aan het voetbal dus stoppen is eigenlijk nog geen optie. Wil hij nog blijven meedraaien in de top? "Dat is de vraag die ik mezelf nu ook stel, ook gezien de thuissituatie. Dan moet je het hele spul weer oppakken." Bekijk het hele interview van de NOS onder aan deze pagina. Bekijk ook Kiki Bertens blikt vooruit op Roland Garros Bekijk deze video »
Voetbal :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat gaat Arjen Robben doen na zijn laatste wedstrijd bij Bayern München? of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, wedstrijd, arjen robben, buitenland, nederland, interview, nos, bayern, arjan robben, tenue, besluiten, arjenrobben, vertrek, primeur, plezier


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV