Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat.

Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat.

<em>Volkert van der G.</em> nog gewoon in Nederland. <em>Geert Wilders</em> is woest en wil debat. De Nederlandse media en politici zijn in shock: Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, blijkt helemaal niet geëmigreerd te zijn. Hij woont nog altijd gewoon in Apeldoorn. MeldplichtDe krant De Stentor kwam erachter dat Van der G. nog gewoon in Apeldoorn woont. Ze zagen hem bij de voordeur van zijn huis. De moordenaar van Fortuyn gaf afgelopen jaren aan veel last te hebben van zijn fysieke meldplicht omdat hij naar het buitenland wilde emigreren. Het Openbaar Ministerie ging daarin mee: hij mocht zich voortaan melden per e-mail. Nu blijkt dat hij zich dus wel gewoon fysiek had kunnen melden. Geert Wilders wil debatWilders hoorde van het nieuws en spreekt van een grof schandaal. Hij wil zelfs een debat over de kwestie. Ook de familie van Fortuyn is not amused: "Dit is te gek voor woorden." Bekijk ook Met vertrek van Henk Otten zit FvD in 'LPF-achtige toestanden' Bekijk deze video » Op de sterfdag van Pim Fortuyn kun je rondrijden in zijn auto Bekijk deze video »
Nieuws :
Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat.

De Nederlandse media en politici zijn in shock: Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, blijkt helemaal niet geëmigreerd te zijn. Hij woont nog altijd gewoon in Apeldoorn.

Meldplicht
De krant De Stentor kwam erachter dat Van der G. nog gewoon in Apeldoorn woont. Ze zagen hem bij de voordeur van zijn huis. De moordenaar van Fortuyn gaf afgelopen jaren aan veel last te hebben van zijn fysieke meldplicht omdat hij naar het buitenland wilde emigreren. Het Openbaar Ministerie ging daarin mee: hij mocht zich voortaan melden per e-mail. Nu blijkt dat hij zich dus wel gewoon fysiek had kunnen melden.

Geert Wilders wil debat
Wilders hoorde van het nieuws en spreekt van een grof schandaal. Hij wil zelfs een debat over de kwestie. Ook de familie van Fortuyn is not amused: "Dit is te gek voor woorden."

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV