Max Verstappen gaat hard in Monaco

Max Verstappen gaat hard in Monaco

Max Verstappen gaat hard in Monaco Max Verstappen bereidt zich momenteel voor op de Grand Prix van Monaco, waar vanmiddag de kwalificaties plaatsvinden. Hij is er echter achter gekomen dat hij op een andere manier dan in zijn raceauto minstens zo snel van A naar B kan komen. Bekijk de beelden hierboven. De Formule 1 GP van Monaco 2019 is zondag 26 mei om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1. Bekijk ook Max Verstappen heeft veel zin in de Formule 1 GP van Zandvoort Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco Bekijk deze video »
Autosport :

Max Verstappen bereidt zich momenteel voor op de Grand Prix van Monaco, waar vanmiddag de kwalificaties plaatsvinden. Hij is er echter achter gekomen dat hij op een andere manier dan in zijn raceauto minstens zo snel van A naar B kan komen. Bekijk de beelden hierboven.

De Formule 1 GP van Monaco 2019 is zondag 26 mei om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen gaat hard in Monaco of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: live, formule 1, grand prix, monaco, max verstappen, verstappen, live op tv

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.