Formule 1 GP Monaco: Vettel crashed tijdens vrije training 3

Formule 1 GP Monaco: Vettel crashed tijdens vrije training 3

<em>Formule 1 GP Monaco</em>: Vettel crashed tijdens <em>vrije training 3</em> Sebastian Vettel valt uit tijdens de derde vrije training van de GP van Monaco. Hopelijk voor hem krijgt zijn team de auto op tijd klaar voor de kwalificatie. De banden van de auto van de Duitser blokkeerden vlak voor bocht 1 waardoor hij niet meer kon corrigeren. Uiteindelijk kwam de Ferrari tot stilstand tegen de vangrail. Lees hier alles over de GP van Monaco. Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco. Max Verstappen woest om slechte auto in vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting Vrije training 2 GP van Monaco Bekijk deze video » Max Verstappen gaat hard in Monaco Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP Monaco: Vettel crashed tijdens vrije training 3

Sebastian Vettel valt uit tijdens de derde vrije training van de GP van Monaco. Hopelijk voor hem krijgt zijn team de auto op tijd klaar voor de kwalificatie.

De banden van de auto van de Duitser blokkeerden vlak voor bocht 1 waardoor hij niet meer kon corrigeren. Uiteindelijk kwam de Ferrari tot stilstand tegen de vangrail.

Lees hier alles over de GP van Monaco.

Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP Monaco: Vettel crashed tijdens vrije training 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV