Glennis Grace ziet samenwerking met Duncan Laurence wel zitten

Glennis Grace ziet samenwerking met Duncan Laurence wel zitten

Glennis Grace ziet samenwerking met Duncan Laurence wel zitten Glennis Grace is enorm te spreken over Duncan Laurence, die vorig weekend voor het eerst in 44 jaar het Songfestival namens Nederland wist te winnen. Een samenwerking met de zanger ziet ze dan ook wel zitten: "Als hij daar oren naar heeft dan moeten we een keer om de tafel gaan zitten." Eerder samen gezongenGlennis, die zelf ook meedeed aan het Eurovisie Songfestival, kent Duncan al een tijdje. "We jamden weleens, ik heb weleens met hem gezongen. Dat was te gek." Een vernieuwde samenwerking ziet ze dan ook wel zitten: "Als hij daar oren naar heeft dan moeten we een keer om de tafel gaan zitten. So who knows", aldus de zangeres. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Duncan Laurence zingt Arcade bij The Voice Van Vlaanderen Bekijk deze video »
Muziek :

Glennis Grace is enorm te spreken over Duncan Laurence, die vorig weekend voor het eerst in 44 jaar het Songfestival namens Nederland wist te winnen. Een samenwerking met de zanger ziet ze dan ook wel zitten: "Als hij daar oren naar heeft dan moeten we een keer om de tafel gaan zitten."

Eerder samen gezongen
Glennis, die zelf ook meedeed aan het Eurovisie Songfestival, kent Duncan al een tijdje. "We jamden weleens, ik heb weleens met hem gezongen. Dat was te gek." Een vernieuwde samenwerking ziet ze dan ook wel zitten: "Als hij daar oren naar heeft dan moeten we een keer om de tafel gaan zitten. So who knows", aldus de zangeres. Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace ziet samenwerking met Duncan Laurence wel zitten of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, nederland, interview, Songfestival, zangeres, oren, samenwerking, houston, weekend, libelle, zanger, eurovisie, libelle zomerweek, glennis grace, whitney houston, band, telegraaf, de telegraaf, duncan laurence


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV