Frans Bauer nieuwe coach The Voice Senior

Frans Bauer nieuwe coach The Voice Senior

Frans Bauer nieuwe coach The Voice Senior Frans Bauer is het komende seizoen coach in het nieuwste programma in de Voice-familie, The Voice Senior. Dat bevestigt de woordvoerder van RTL tegenover verschillende media. Bauer maakte zijn overstap van AVROTROS naar RTL afgelopen april bekend. De seniorenshow wordt zijn eerste klus voor het bedrijf. Of er nog meer nieuwe coaches komen, is nog niet bekend. Wel is bekend dat Gordon, die de overstap maakte naar Talpa, niet meer te zien is. Aan The Voice Senior kunnen fanatieke zangers, zangeressen en muzikanten van 60 jaar en ouder meedoen. Vorig jaar won de 69-jarige Jim Bellmartin de talentenjacht. Jimi Bellmartin hoort dat hij de winnaar is van The Voice Senior 2018 Bekijk deze video » Noble van The Voice Senior zit in jury All Together Now Bekijk deze video »
The Voice :
Frans Bauer nieuwe coach The Voice Senior

Frans Bauer is het komende seizoen coach in het nieuwste programma in de Voice-familie, The Voice Senior. Dat bevestigt de woordvoerder van RTL tegenover verschillende media.

Bauer maakte zijn overstap van AVROTROS naar RTL afgelopen april bekend. De seniorenshow wordt zijn eerste klus voor het bedrijf. Of er nog meer nieuwe coaches komen, is nog niet bekend. Wel is bekend dat Gordon, die de overstap maakte naar Talpa, niet meer te zien is.

Aan The Voice Senior kunnen fanatieke zangers, zangeressen en muzikanten van 60 jaar en ouder meedoen. Vorig jaar won de 69-jarige Jim Bellmartin de talentenjacht.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer nieuwe coach The Voice Senior of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV