André Hazes trots op voetballied Wij Zijn Oranje

André Hazes trots op voetballied Wij Zijn Oranje

André Hazes trots op voetballied Wij Zijn Oranje André Hazes is heel erg trots dat hij een nieuw voetballied heeft gemaakt. Volgens de zanger is Wij Zijn Oranje niet zomaar een voetballied, aangezien hij speciaal is gevraagd door de KNVB. Nieuw en lekker hard"Daar zeg je geen nee tegen, dan ben je zo trots", laat Hazes weten in bovenstaande video van RTL Boulevard. Ook zegt de zanger dat Wij Zijn Oranje anders is dan de grote voetbalhits van zijn vader. "Het is nieuw en lekker hard, van deze tijd." Schattig: kleine André Hazes jr. heeft een jetlag Bekijk deze video » Roxeanne Hazes over het nummer dat vader Andre voor haar schreef Bekijk deze video »
Entertainment :

André Hazes is heel erg trots dat hij een nieuw voetballied heeft gemaakt. Volgens de zanger is Wij Zijn Oranje niet zomaar een voetballied, aangezien hij speciaal is gevraagd door de KNVB.

Nieuw en lekker hard
"Daar zeg je geen nee tegen, dan ben je zo trots", laat Hazes weten in bovenstaande video van RTL Boulevard. Ook zegt de zanger dat Wij Zijn Oranje anders is dan de grote voetbalhits van zijn vader. "Het is nieuw en lekker hard, van deze tijd."

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes trots op voetballied Wij Zijn Oranje of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: voetbal, oranje, lied, knvb, nederlands elftal, rtl boulevard, boulevard, andré hazes, video, rtl, zanger, vader, trots, zoon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.