André Hazes wil Monique een persoonlijk huwelijksaanzoek doen

André Hazes wil Monique een persoonlijk huwelijksaanzoek doen

<em>André Hazes</em> wil <em>Monique</em> een persoonlijk huwelijksaanzoek doen Er gaan al tijden geruchten dat André Hazes zijn geliefde Monique Westenberg ten huwelijk wil vragen. In een video van Shownieuws is de zanger zeer openhartig en blijkt dat hij hier ook daadwerkelijk over nadenkt. Niet onder EiffeltorenZo weet Hazes dat hij het aanzoek niet in Venetië of onder de Eiffeltoren wil doen. "Maar op een plek waar dat voor haar te gek zou zijn, en niet wat de wereld denkt dat te gek is", zo vertelt hij in bovenstaande video. André Hazes: Monique plast in het zwembad Bekijk deze video » Schattig: kleine André Hazes jr. heeft een jetlag Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes wil Monique een persoonlijk huwelijksaanzoek doen

Er gaan al tijden geruchten dat André Hazes zijn geliefde Monique Westenberg ten huwelijk wil vragen. In een video van Shownieuws is de zanger zeer openhartig en blijkt dat hij hier ook daadwerkelijk over nadenkt.

Niet onder Eiffeltoren
Zo weet Hazes dat hij het aanzoek niet in Venetië of onder de Eiffeltoren wil doen. "Maar op een plek waar dat voor haar te gek zou zijn, en niet wat de wereld denkt dat te gek is", zo vertelt hij in bovenstaande video.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes wil Monique een persoonlijk huwelijksaanzoek doen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV