Bekijk foto's van verdachte aanslag Lyon

Bekijk foto's van verdachte aanslag Lyon

Bekijk foto's van verdachte aanslag Lyon Er zijn nieuwe foto's vrijgegeven van de verdachte van de aanslag in Lyon. Vrijdag ontplofte een bomkoffer, hierbij raakten dertien mensen gewond. Er zijn nu foto's vrijgegeven van de verdachte. Onderzoek moet uitwijzen of het DNA dat op de bomkoffer is gevonden ook daadwerkelijk van deze persoon is. Bekijk de foto's van de verdachte in bovenstaande video van het AD. Minstens dertien gewonden bij explosie in Lyon Bekijk deze video » Franse president Macron reageert op aanslag Lyon Bekijk deze video »
Nieuws :

Er zijn nieuwe foto's vrijgegeven van de verdachte van de aanslag in Lyon. Vrijdag ontplofte een bomkoffer, hierbij raakten dertien mensen gewond. Er zijn nu foto's vrijgegeven van de verdachte. Onderzoek moet uitwijzen of het DNA dat op de bomkoffer is gevonden ook daadwerkelijk van deze persoon is. Bekijk de foto's van de verdachte in bovenstaande video van het AD.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk foto's van verdachte aanslag Lyon of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanslag, verdachte, onderzoek, ontploffing, media, lyon, dna, bom, dna-materiaal, video, gewonden, foto, de aanslag, stad

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.