De Gordon Tegen Dino Show: Gordon flirt erop los

De Gordon Tegen Dino Show: Gordon flirt erop los

De Gordon Tegen Dino Show: Gordon flirt erop los In De Gordon Tegen Dino Show moeten emoties worden uitgebeeld met het gezicht en handen en vervolgens goed worden geraden om punten te verdienen. In bovenstaande video krijgt Gordon de opdracht om 'flirterig' uit te beelden. En dat doet de zanger op geheel eigen wijze... De Gordon Tegen Dino Show: Bobbi Eden laat haar 'toverdoosje' zien Bekijk deze video » De Gordon tegen Dino Show: gevaarlijke stunt Roy Donders Bekijk deze video »
TV

In De Gordon Tegen Dino Show moeten emoties worden uitgebeeld met het gezicht en handen en vervolgens goed worden geraden om punten te verdienen. In bovenstaande video krijgt Gordon de opdracht om 'flirterig' uit te beelden. En dat doet de zanger op geheel eigen wijze...

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Gordon Tegen Dino Show: Gordon flirt erop los of klik hier als je dit een leuke video vindt:

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.