Broer Pim Fortuyn wist al dat Volkert van der G. niet zou emigreren

Broer Pim Fortuyn wist al dat Volkert van der G. niet zou emigreren

Broer Pim Fortuyn wist al dat Volkert van der G. niet zou emigreren Simon Fortuyn wist al van tevoren dat Volkert van der G. niet zou emigreren. De moordenaar van zijn broer Pim zei eerder naar het buitenland te vertrekken, maar uit onderzoek van De Stentor is gebleken dat hij gewoon in Nederland zit. Fortuyn ziet hem graag alsnog vertrekkenVanwege zijn verblijf in Nederland zou de meldingsplicht opnieuw ingesteld moeten worden. Al vertelt Fortuyn in Hart Van Nederland dat hij het liefst Van der G. alsnog naar het buitenland ziet vertrekken. "Als hij maar ver weg is, dan heb ik er geen last meer van." Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat. Bekijk deze video » Is Volkert van der G. nu meldplichtig? Bekijk deze video »
Nieuws

Simon Fortuyn wist al van tevoren dat Volkert van der G. niet zou emigreren. De moordenaar van zijn broer Pim zei eerder naar het buitenland te vertrekken, maar uit onderzoek van De Stentor is gebleken dat hij gewoon in Nederland zit.

Fortuyn ziet hem graag alsnog vertrekken
Vanwege zijn verblijf in Nederland zou de meldingsplicht opnieuw ingesteld moeten worden. Al vertelt Fortuyn in Hart Van Nederland dat hij het liefst Van der G. alsnog naar het buitenland ziet vertrekken. "Als hij maar ver weg is, dan heb ik er geen last meer van."

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Broer Pim Fortuyn wist al dat Volkert van der G. niet zou emigreren of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: meldingsplicht, onderzoek, buitenland, nederland, emigreren, pim fortuyn, moordenaar, volkert van der g., volkert, fortuyn, hart van nederland, simon fortuyn

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.