Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd

Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd

<em>Bibian Mentel</em> kan weer staan na zware tijd Bibian Mentel heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, ze kan weer even zelfstandig staan. Twee maanden geleden werd de Paralympiër, die diverse keren werd getroffen door kanker, nog geopereerd aan een tumor in haar rug. Sportieve rasoptimistHet is nog de vraag of Mentel ooit nog zelfstandig zal kunnen lopen. Maar de sportieve rasoptimist vertelt in bovenstaande video van Shownieuws dat ze hoop heeft dat deze ontwikkeling nog verder doorgaat. Ook is te zien in de beelden dat ze los staat en ze wordt toegejuicht door haar man. NOS Sportgala gemist: Bibian Mentel is Paralympiër van het jaar Bekijk deze video » Ronnie Flex luncht met koning Willem-Alexander en koningin Máxima Bekijk deze video »
Sport :
Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd

Bibian Mentel heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, ze kan weer even zelfstandig staan. Twee maanden geleden werd de Paralympiër, die diverse keren werd getroffen door kanker, nog geopereerd aan een tumor in haar rug.

Sportieve rasoptimist
Het is nog de vraag of Mentel ooit nog zelfstandig zal kunnen lopen. Maar de sportieve rasoptimist vertelt in bovenstaande video van Shownieuws dat ze hoop heeft dat deze ontwikkeling nog verder doorgaat. Ook is te zien in de beelden dat ze los staat en ze wordt toegejuicht door haar man.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel kan weer staan na zware tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV