Duncan Laurence staat 10 juni op Pinkpop

Duncan Laurence staat 10 juni op Pinkpop

Duncan Laurence staat 10 juni op Pinkpop Duncan Laurence gaat een optreden verzorgen op Pinkpop. De winnaar van het Songfestival 2019 staat 10 juni op het Pinkpop-podium, zo heeft organisator Jan Smeets in bovenstaande video bevestigd in Shownieuws. Druk schemaDuncan kan een paar weken van tevoren aan de line-up van het festival worden toegevoegd, aangezien het Zweedse duo First Aid Kit heeft afgezegd. De zanger krijgt het druk de komende tijd, zo staat er ook een Europese tour op de agenda van de Arcade-zanger. Duncan Laurence zit nog steeds in bubbel Songfestival Bekijk deze video » Duncan Laurence zingt Arcade bij The Voice Van Vlaanderen Bekijk deze video »
Muziek :

Duncan Laurence gaat een optreden verzorgen op Pinkpop. De winnaar van het Songfestival 2019 staat 10 juni op het Pinkpop-podium, zo heeft organisator Jan Smeets in bovenstaande video bevestigd in Shownieuws.

Druk schema
Duncan kan een paar weken van tevoren aan de line-up van het festival worden toegevoegd, aangezien het Zweedse duo First Aid Kit heeft afgezegd. De zanger krijgt het druk de komende tijd, zo staat er ook een Europese tour op de agenda van de Arcade-zanger.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence staat 10 juni op Pinkpop of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Songfestival, festival, winnaar, verzorgen, agenda, pinkpop, jan smeets, podium, Shownieuws, video, zanger, optreden, duo, Arcade, duncan laurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.