Nederlandse Angels Inc. naar halve finale Britain’s Got Talent

Nederlandse Angels Inc. naar halve finale Britain’s Got Talent

Nederlandse Angels Inc. naar halve finale Britain’s Got Talent De Nederlandse meidengroep Angels Inc. gaat door naar de halve finale van Britain’s Got Talent. Bekijk in bovenstaande video hoe alle acts te horen krijgen dat ze door zijn naar de liveshows. Strijden voor finaleplekAngels Inc. is een groep dames die niet alleen goed kan dansen, ze zijn ook illusionisten. Ze worden ook wel 'The Pussycat Dolls of Magic' genoemd. Hun magische acts maakten eerder al indruk op de Britse juryleden. De Nederlandse act moet woensdag in de talentenjacht strijden voor een plek in de finale. Nederlandse magische meidengroep Angels Inc. schittert in Britain’s Got Talent Bekijk deze video »
TV :

De Nederlandse meidengroep Angels Inc. gaat door naar de halve finale van Britain’s Got Talent. Bekijk in bovenstaande video hoe alle acts te horen krijgen dat ze door zijn naar de liveshows.

Strijden voor finaleplek
Angels Inc. is een groep dames die niet alleen goed kan dansen, ze zijn ook illusionisten. Ze worden ook wel 'The Pussycat Dolls of Magic' genoemd. Hun magische acts maakten eerder al indruk op de Britse juryleden. De Nederlandse act moet woensdag in de talentenjacht strijden voor een plek in de finale.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse Angels Inc. naar halve finale Britain’s Got Talent of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: talent, finale, talentenjacht, halve finale, dames, magic, angels, video, dansen, pussycat dolls, plek

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.