Ryan Babel reageert op Ajax-geruchten

Ryan Babel reageert op Ajax-geruchten

<em>Ryan Babel</em> reageert op <em>Ajax</em>-geruchten Ryan Babel ziet het wel zitten om weer in Nederland te gaan voetballen. Volgens geruchten is de oud-Ajacied momenteel in gesprek met Ajax. Babel reageert in bovenstaande video van VTBL op de mogelijke transfer. Gesprekken met verschillende clubsBabel laat weten dat er gesprekken zijn met verschillende clubs, maar volgens hem is er nog niks officieel vastgelegd. De komende weken zal er meer duidelijkheid komen, al voegt de voetballer er nog aan toe dat er 'gekke dingen' kunnen gebeuren in de voetbalwereld. Terugblik op huldiging Ajax: meer dan 100.000 supporters op Museumplein Bekijk deze video » Donny van de Beek beleeft geslaagd kampioensfeest: 'Iedereen was dronken!' Bekijk deze video »
Voetbal :
Ryan Babel reageert op Ajax-geruchten

Ryan Babel ziet het wel zitten om weer in Nederland te gaan voetballen. Volgens geruchten is de oud-Ajacied momenteel in gesprek met Ajax. Babel reageert in bovenstaande video van VTBL op de mogelijke transfer.

Gesprekken met verschillende clubs
Babel laat weten dat er gesprekken zijn met verschillende clubs, maar volgens hem is er nog niks officieel vastgelegd. De komende weken zal er meer duidelijkheid komen, al voegt de voetballer er nog aan toe dat er 'gekke dingen' kunnen gebeuren in de voetbalwereld.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ryan Babel reageert op Ajax-geruchten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV