Formule 1: Lewis Hamilton wint de GP van Monaco

Formule 1: Lewis Hamilton wint de GP van Monaco

Formule 1: Lewis Hamilton wint de GP van Monaco Lewis Hamilton wint de GP van Monaco. Max Verstappen kwam als tweede over de finish, maar wordt wegens een 5 seconden penalty terug gezet naar plek vier. Max had tijdens de safetycar een pitstop waarbij hij een unsafe-release had en hierdoor voor Valtteri Bottas terecht kwam.De raceleiding heeft Max hier vervolgens voor bestraft. Sebastian Vettel schuift hierdoor op naar plek twee. Valtteri Bottas wordt uiteindelijk derde.De GP van Monaco wordt altijd gezien als één van de moeilijkste races van het seizoen. Max Verstappen heeft het grootste gedeelte van de race er alles aan gedaan om het Hamilton lastig te maken. Op het kleine foutje in de pitstraat na, heeft Max een geweldige race gereden.In de enerlaatste ronde kreeg Max nog een grote kans om Lewis Hamilton in te halen, maar de Engelsman verdedigde zeer fel zijn eerste plek.Leclerc had totaal niet zijn weekend. Door een rekenfout van zijn team in de kwalificatie moest hij starten vanaf plek 16. Tijdens de race raakt de Fransman de vangrail en rijdt hij zijn band helemaal kapot. Later viel hij nog uit doordat zijn vloer te beschadigd was. Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco. Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Monaco Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Leclerc botst tegen Norris Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Cherles Leclerc Botst tegen de vangrail Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Verstappen Komt voor Bottas in de pitstraat Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Antonio Giovinazzi zorgt voor een opstopping Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Boardradio Verstappen na actie op Bottas Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Botsing tussen Verstappen en Hamilton Bekijk deze video »
Formule 1 :

Lewis Hamilton wint de GP van Monaco. Max Verstappen kwam als tweede over de finish, maar wordt wegens een 5 seconden penalty terug gezet naar plek vier. Max had tijdens de safetycar een pitstop waarbij hij een unsafe-release had en hierdoor voor Valtteri Bottas terecht kwam.
De raceleiding heeft Max hier vervolgens voor bestraft. Sebastian Vettel schuift hierdoor op naar plek twee. Valtteri Bottas wordt uiteindelijk derde.
De GP van Monaco wordt altijd gezien als één van de moeilijkste races van het seizoen. Max Verstappen heeft het grootste gedeelte van de race er alles aan gedaan om het Hamilton lastig te maken. Op het kleine foutje in de pitstraat na, heeft Max een geweldige race gereden.
In de enerlaatste ronde kreeg Max nog een grote kans om Lewis Hamilton in te halen, maar de Engelsman verdedigde zeer fel zijn eerste plek.
Leclerc had totaal niet zijn weekend. Door een rekenfout van zijn team in de kwalificatie moest hij starten vanaf plek 16. Tijdens de race raakt de Fransman de vangrail en rijdt hij zijn band helemaal kapot. Later viel hij nog uit doordat zijn vloer te beschadigd was.

Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1: Lewis Hamilton wint de GP van Monaco of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: formule 1, race, finish, foutje, sebastian vettel, monaco, races, max verstappen, verstappen, engelsman, kwalificatie, fransman, lewis hamilton, penalty, vettel, weekend, Valtteri Bottas, vangrail, band, team, beschadigd, vloer, plek, seizoen, 5 seconden, leclerc


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV