Hockeyers Bloemendaal pakken twintigste landstitel,Kampong in finale verslagen

Hockeyers Bloemendaal pakken twintigste landstitel,Kampong in finale verslagen

Hockeyers Bloemendaal pakken twintigste landstitel,Kampong in finale verslagen De hockeyers van Bloemendaal zijn er zondag 26 mei voor eigen publiek in geslaagd landskampioen te worden. De ploeg van coach Michel van den Heuvel won de derde en beslissende wedstrijd tegen titelverdediger Kampong met 2-0. Bloemendaal won afgelopen woensdag in Utrecht het eerste duel in de finale van de play-offs met 1-2. Zaterdag dwong Kampong met een 1-2-zege in Bloemendaal een derde wedstrijd af. Samenvatting Play-offs hockey dames: Den Bosch - SCHC Bekijk deze video »
Hockey :

De hockeyers van Bloemendaal zijn er zondag 26 mei voor eigen publiek in geslaagd landskampioen te worden. De ploeg van coach Michel van den Heuvel won de derde en beslissende wedstrijd tegen titelverdediger Kampong met 2-0.

Bloemendaal won afgelopen woensdag in Utrecht het eerste duel in de finale van de play-offs met 1-2. Zaterdag dwong Kampong met een 1-2-zege in Bloemendaal een derde wedstrijd af.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hockeyers Bloemendaal pakken twintigste landstitel,Kampong in finale verslagen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, utrecht, kampong, hockey, finale, michel van den heuvel, landskampioen, play-offs, bloemendaal, zondag, coach, video, publiek, landstitel, geslaagd, wereldgoal, titelverdediger


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV