Aanvallersoverwinning Cataldo in vijftiende etappe Giro d'Italia 2019, Roglic verliest kostbare tijd

Aanvallersoverwinning Cataldo in vijftiende etappe Giro d'Italia 2019, Roglic verliest kostbare tijd

Aanvallersoverwinning <em>Cataldo</em> in vijftiende etappe <em>Giro d'Italia 2019</em>, Roglic verliest kostbare tijd Dario Cataldo heeft zondag 26 mei de vijftiende etappe in de Giro d’Italia 2019 gewonnen. De Italiaan troefde na een lange vlucht zijn landgenoot Mattia Cattaneo af in een sprintje. Primoz Roglic, de kopman van Jumbo-Visma, verloor tijd op zijn concurrenten in het algemeen klassement. Het is de tweede overwinning van Cataldo in een grote ronde. In 2012 won de Italiaan al een etappe in de Vuelta ā España. Simon Yates won op elf seconden de sprint van een achtervolgende groep om de derde plaats, voor Hugh Carthy (vierde), Vincenzo Nibali (vijfde) en rozetruidrager Richard Carapaz (zesde). Roglic kwam op bijna een minuut van deze groep aan. Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien. Richard Carapaz wint veertiende etappe Giro d'Italia 2019, Bauke Mollema verliest tijd Bekijk deze video »
Wielrennen :
Aanvallersoverwinning Cataldo in vijftiende etappe Giro d'Italia 2019, Roglic verliest kostbare tijd

Dario Cataldo heeft zondag 26 mei de vijftiende etappe in de Giro d’Italia 2019 gewonnen. De Italiaan troefde na een lange vlucht zijn landgenoot Mattia Cattaneo af in een sprintje. Primoz Roglic, de kopman van Jumbo-Visma, verloor tijd op zijn concurrenten in het algemeen klassement.

Het is de tweede overwinning van Cataldo in een grote ronde. In 2012 won de Italiaan al een etappe in de Vuelta ā España.

Simon Yates won op elf seconden de sprint van een achtervolgende groep om de derde plaats, voor Hugh Carthy (vierde), Vincenzo Nibali (vijfde) en rozetruidrager Richard Carapaz (zesde). Roglic kwam op bijna een minuut van deze groep aan.

Bekijk hier hoe je de Giro live op tv kunt zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aanvallersoverwinning Cataldo in vijftiende etappe Giro d'Italia 2019, Roglic verliest kostbare tijd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV