Formule 1 GP van Monaco: Sergio Perez rijdt bijna marshals aan

Formule 1 GP van Monaco: Sergio Perez rijdt bijna marshals aan

Formule 1 GP van Monaco: Sergio Perez rijdt bijna marshals aan Sergio Pérez heeft zondag 26 mei tijdens de Grand Prix van Monaco op een haar na twee baanmedewerkers ontweken. De Mexicaanse coureur van Team Racing Point raakte de twee marshalls net niet, toen hij na zijn pitstop het circuit weer op mocht komen. Door de boordradio riep de Mexicaan vlak na het incident: "Wat was er aan de hand met die twee marshalls? Ik heb ze bijna doodgereden". Het gebeurde tijdens een rustige fase in de race. Pérez reageerde op zijn eigen Twitter op de volgende manier: Formule 1 GP van Monaco: Charles Leclerc over zijn crash Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Reactie Max Verstappen na de race Bekijk deze video » Formule 1 GP van Monaco: Lewis Hamilton over zijn winst 'Blij dat ik dit voor Niki Lauda kon doen' Bekijk deze video »
Formule 1 :

Sergio Pérez heeft zondag 26 mei tijdens de Grand Prix van Monaco op een haar na twee baanmedewerkers ontweken. De Mexicaanse coureur van Team Racing Point raakte de twee marshalls net niet, toen hij na zijn pitstop het circuit weer op mocht komen.

Door de boordradio riep de Mexicaan vlak na het incident: "Wat was er aan de hand met die twee marshalls? Ik heb ze bijna doodgereden". Het gebeurde tijdens een rustige fase in de race.

Pérez reageerde op zijn eigen Twitter op de volgende manier:

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van Monaco: Sergio Perez rijdt bijna marshals aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: crash, formule 1, media, race, grand prix, coureur, status, zondag, monaco, mexicaan, circuit, doodgereden, sergio perez, incident, team, racing


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV