Stemmen bij Roemeense ambassade in Den Haag loopt uit de hand

Stemmen bij Roemeense ambassade in Den Haag loopt uit de hand

In Den Haag is het stemmen voor de Europese verkiezingen bij de Roemeense ambassade gisteren behoorlijk uit de hand gelopen. Er ontstond een kilometerslange rij, die woedend reageerde toen de ambassade werd gesloten op het moment dat nog niet iedereen had gestemd.

ME
Uiteindelijk moest de ME eraan te pas komen, die dreigde met geweld als niet werd voldaan aan de oproep om rustig de Eisenhowerlaan te verlaten. Niettemin probeerden Roemenen de deur van de ambassade weer open te breken, waardoor de politie een aantal mensen te lijf moest gaan met de wapenstok.

Bekijk hieronder de beelden.

Stemmen bij Roemeense ambassade in Den Haag loopt uit de hand In Den Haag is het stemmen voor de Europese verkiezingen bij de Roemeense ambassade gisteren behoorlijk uit de hand gelopen. Er ontstond een kilometerslange rij, die woedend reageerde toen de ambassade werd gesloten op het moment dat nog niet iedereen had gestemd. Bizarre beelden van Julian Assange in ambassade Bekijk deze video » MEUiteindelijk moest de ME eraan te pas komen, die dreigde met geweld als niet werd voldaan aan de oproep om rustig de Eisenhowerlaan te verlaten. Niettemin probeerden Roemenen de deur van de ambassade weer open te breken, waardoor de politie een aantal mensen te lijf moest gaan met de wapenstok. Bekijk hieronder de beelden.
Politiek :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stemmen bij Roemeense ambassade in Den Haag loopt uit de hand of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: politie, oproep, verkiezingen, den haag, ambassade, roemenen, europese verkiezingen, Geweld, stemmen, wapenstok


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV