'Drankgebruik Wesley Sneijder en omgang met andere vrouwen zou reden breuk Yolanthe zijn'

'Drankgebruik Wesley Sneijder en omgang met andere vrouwen zou reden breuk Yolanthe zijn'

'Drankgebruik Wesley Sneijder en omgang met andere vrouwen zou reden breuk Yolanthe zijn' UPDATE: Zijn Wesley & Yolanthe weer bij elkaar? Shownieuws was gisterenavond flink aan insinueren over de huidige relatie tussen Wesley en Yolanthe en wat er mis zou kunnen zijn gegaan. Wesley zou heel druk met andere vrouwen zijn en ook zou zijn drankgebruik een reden zijn voor de breuk. Xelly Cabau van Kasbergen geconfronteerd met vraag over Yolanthe en Wesley Bekijk deze video » Feestje met Lil' KleineWesley was afgelopen weekend in Utrecht aan het feesten met niemand minder dan Lil'Kleine bij een voetbalclub, die daar de nodige beelden van op zijn Instagrampagina zette. Ook zijn broer Rodney en Jessey, de oudste zoon van Wesley, waren van de partij. De drank vloeide rijkelijk en de gebroeders Sneijder zouden zich goed vermaakt hebben met actrice en model Gaby Blaaser. Terwijl de profvoetballer dus flink de bloemetjes buiten zet vernemen we nog altijd weinig van zijn echtgenote Yolanthe. Zij heeft nog altijd een mediastop. Wel kwam ze afgelopen weekend in het nieuws vanwege haar nieuwe rol in een romantische comedie waarvoor ze momenteel op Curaçao verblijft. Meer over Gaby Blaaser Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar." Bekijk deze video » Update relatieHet showprogramma vroeg de zaakwaarnemer van Wesley om een update over de situatie rondom het sterrenkoppel. "Ik kan er weinig over vertellen. Ze hebben goede bedoelingen en het zou zomaar kunnen dat ze weer bij elkaar komen. Aan de andere kant lopen ze op dit moment ook niet echt bepaald hand in hand over straat", zo vertelt Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story. Bekijk het hele fragment van Shownieuws bovenin dit artikel. Bekijk ook Scheiding Wesley en Yolanthe, wat is dé oorzaak? Bekijk deze video » Yolanthe zwijgt over relatiebreuk bij evenement Free a Girl Bekijk deze video »
TV :

UPDATE: Zijn Wesley & Yolanthe weer bij elkaar?

Shownieuws was gisterenavond flink aan insinueren over de huidige relatie tussen Wesley en Yolanthe en wat er mis zou kunnen zijn gegaan. Wesley zou heel druk met andere vrouwen zijn en ook zou zijn drankgebruik een reden zijn voor de breuk.

Feestje met Lil' Kleine
Wesley was afgelopen weekend in Utrecht aan het feesten met niemand minder dan Lil'Kleine bij een voetbalclub, die daar de nodige beelden van op zijn Instagrampagina zette. Ook zijn broer Rodney en Jessey, de oudste zoon van Wesley, waren van de partij. De drank vloeide rijkelijk en de gebroeders Sneijder zouden zich goed vermaakt hebben met actrice en model Gaby Blaaser. Terwijl de profvoetballer dus flink de bloemetjes buiten zet vernemen we nog altijd weinig van zijn echtgenote Yolanthe. Zij heeft nog altijd een mediastop. Wel kwam ze afgelopen weekend in het nieuws vanwege haar nieuwe rol in een romantische comedie waarvoor ze momenteel op Curaçao verblijft.

Update relatie
Het showprogramma vroeg de zaakwaarnemer van Wesley om een update over de situatie rondom het sterrenkoppel. "Ik kan er weinig over vertellen. Ze hebben goede bedoelingen en het zou zomaar kunnen dat ze weer bij elkaar komen. Aan de andere kant lopen ze op dit moment ook niet echt bepaald hand in hand over straat", zo vertelt Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story. Bekijk het hele fragment van Shownieuws bovenin dit artikel.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Drankgebruik Wesley Sneijder en omgang met andere vrouwen zou reden breuk Yolanthe zijn' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, wesley sneijder, utrecht, model, voetbalclub, liefde, bizar, actrice, feesten, hoofdredacteur, drankgebruik, relatie, gaby, fragment, feestje, comedie, chick, weekend, Shownieuws, video, yolanthe, drank, nieuws, lil' kleine, Yolanthe Sneijder-Cabau, gaby blaaser, guido den aantrekker, shelly sterk, straat, zoon, Update


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV