Livestream uitslagen Europese Verkiezingen

Livestream uitslagen Europese Verkiezingen

Livestream uitslagen Europese Verkiezingen Bijna alle uitslagen van de Europese Verkiezingen zijn inmiddels binnen. De NOS komt met extra lange uitzendingen en de nieuwste updates. Bekijk de livestream hierboven. PVV en SP raken zetel kwijtNederland ging afgelopen donderdag al naar de stembus. De meeste andere landen deden dat echter gisteren pas. Bekend is al dat Marine Le Pen een grote winst heeft behaald in Frankrijk en ook het Vlaams Belang in België deed het erg goed. Uit het laatste nieuws blijkt ook dat de SP en PVV vermoedelijk hun laatste zetel in het Europees Parlement kwijt raken. Volg het laatste nieuws hierboven. Bekijk ook Frans Timmermans-effect zorgt voor hysterische PvdA'ers Bekijk deze video » Thierry Baudet over verkiezingsuitslag: "Ik vind drie zetels prachtig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Livestream uitslagen Europese Verkiezingen

Bijna alle uitslagen van de Europese Verkiezingen zijn inmiddels binnen. De NOS komt met extra lange uitzendingen en de nieuwste updates. Bekijk de livestream hierboven.

PVV en SP raken zetel kwijt
Nederland ging afgelopen donderdag al naar de stembus. De meeste andere landen deden dat echter gisteren pas. Bekend is al dat Marine Le Pen een grote winst heeft behaald in Frankrijk en ook het Vlaams Belang in België deed het erg goed. Uit het laatste nieuws blijkt ook dat de SP en PVV vermoedelijk hun laatste zetel in het Europees Parlement kwijt raken. Volg het laatste nieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream uitslagen Europese Verkiezingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV