Zoontje Chantal Janzen krijgt geen genoeg van Duncan Laurence

Zoontje Chantal Janzen krijgt geen genoeg van Duncan Laurence

Zoontje Chantal Janzen krijgt geen genoeg van Duncan Laurence Bobby, het éénjarige zoontje van Chantal Janzen, is een enorme fan van het nummer Arcade, van Duncan Laurence. Hij kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Ook de songfestivalwinnaar zelf heeft inmiddels verheugd gereageerd op de Instagrampost van de presentatrice: "Ah zo leuk!!!" Bekijk de zoete beelden hierboven. Bekijk ook Duncan Laurence zingt Arcade bij The Voice Van Vlaanderen Bekijk deze video » Glennis Grace ziet samenwerking met Duncan Laurence wel zitten Bekijk deze video »
Entertainment :

Bobby, het éénjarige zoontje van Chantal Janzen, is een enorme fan van het nummer Arcade, van Duncan Laurence. Hij kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Ook de songfestivalwinnaar zelf heeft inmiddels verheugd gereageerd op de Instagrampost van de presentatrice: "Ah zo leuk!!!" Bekijk de zoete beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zoontje Chantal Janzen krijgt geen genoeg van Duncan Laurence of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: chantal janzen, bobby, fan, post, Arcade, duncan laurence


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV