Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar."

Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar."

In Shownieuws werd gisterenavond geopperd dat actrice en model Gaby Blaaser weleens een nauwe band zou kunnen onderhouden met Rodney of Wesley Sneijder. Blaaser, die niet bepaald bekend staat vanwege haar keurige foto's op Instagram, kan op wat kritiek van presentatrice Shelly Sterk rekenen: "Ze was vroeger een classy chick."

Nieuwe liefde?
Bekend en onbekend Nederland verwondert zich de afgelopen tijd wel vaker over de foto's die de voormalige vriendin van Jim Bakkum op haar Instagrampagina plaatst. Nu wordt de voormalige GTST-actrice dus ineens genoemd als mogelijke nieuwe liefde van Rodney of Wesley Sneijder, aangezien ze afgelopen weekend samen met de twee feestvierde in Utrecht. "Onze voelsprieten gingen uit", aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in het showprogramma. "We hebben even gebeld om te vragen wat ze daar deed en normaal neemt Gaby heel graag de telefoon voor ons op en wil ze alle vragen beantwoorden maar vandaag hield ze zich ineens onbereikbaar?" Ook Rodney wilde er niets over zeggen, wat het allemaal extra mysterieus zou maken.

In string poseren
Wanneer een foto die Gaby gisteren plaatste op het scherm verschijnt is de ontsteltenis van presentatrice Shelly Sterk over Blaasers Instagrampagina compleet: "Je ziet bijna alles". Eerder in de uitzending verbaasde ze zich al over de nieuwe weg die het model is ingeslagen. "Ik vind dat best wel bizar. Ze was vroeger een hele classy chick en sinds kort vind ze het nodig om in een string te poseren", aldus de Shownieuws-ster die zelf ook in ondergoed op haar Instagrampagina poseert. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina.

Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar." In Shownieuws werd gisterenavond geopperd dat actrice en model Gaby Blaaser weleens een nauwe band zou kunnen onderhouden met Rodney of Wesley Sneijder. Blaaser, die niet bepaald bekend staat vanwege haar keurige foto's op Instagram, kan op wat kritiek van presentatrice Shelly Sterk rekenen: "Ze was vroeger een classy chick." Nieuwe liefde?Bekend en onbekend Nederland verwondert zich de afgelopen tijd wel vaker over de foto's die de voormalige vriendin van Jim Bakkum op haar Instagrampagina plaatst. Nu wordt de voormalige GTST-actrice dus ineens genoemd als mogelijke nieuwe liefde van Rodney of Wesley Sneijder, aangezien ze afgelopen weekend samen met de twee feestvierde in Utrecht. "Onze voelsprieten gingen uit", aldus Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven in het showprogramma. "We hebben even gebeld om te vragen wat ze daar deed en normaal neemt Gaby heel graag de telefoon voor ons op en wil ze alle vragen beantwoorden maar vandaag hield ze zich ineens onbereikbaar?" Ook Rodney wilde er niets over zeggen, wat het allemaal extra mysterieus zou maken. 'Drankgebruik Wesley Sneijder en omgang met andere vrouwen zou reden breuk Yolanthe zijn' Bekijk deze video » In string poserenWanneer een foto die Gaby gisteren plaatste op het scherm verschijnt is de ontsteltenis van presentatrice Shelly Sterk over Blaasers Instagrampagina compleet: "Je ziet bijna alles". Eerder in de uitzending verbaasde ze zich al over de nieuwe weg die het model is ingeslagen. "Ik vind dat best wel bizar. Ze was vroeger een hele classy chick en sinds kort vind ze het nodig om in een string te poseren", aldus de Shownieuws-ster die zelf ook in ondergoed op haar Instagrampagina poseert. Bekijk het hele fragment onder aan deze pagina. Bekijk ook Xelly Cabau van Kasbergen geconfronteerd met vraag over Yolanthe en Wesley Bekijk deze video »
TV :
Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar."
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shelly Sterk: "Gaby Blaaser was vroeger een classy chick. Ik vind het bizar." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV