Holly Mae Brood en Viktor Verhulst over Love Island: "Dit is een positief programma"

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst over Love Island: "Dit is een positief programma"

Vanavond gaat Love Island van start op RTL 5, waarin singles proberen de liefde van hun leven te vinden. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren het programma. "Hier wordt liefde gemaakt, het is een positief programma."

Soap
Holly Mae noemt het programma bijna een soap, omdat het elke dag op tv is en de kijker helemaal mee kan leven met de deelnemers. "Je kan ze volgen in elke stap van de liefde, dat is gewoon heel interessant." Brood en Verhulst benadrukken dat het programma geen Temptation Island of Ex on the Beach is, want in Love Island wordt geen liefde 'gekraakt'.

Bekijk het hele interview hieronder.

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst over Love Island: "Dit is een positief programma" Vanavond gaat Love Island van start op RTL 5, waarin singles proberen de liefde van hun leven te vinden. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst presenteren het programma. "Hier wordt liefde gemaakt, het is een positief programma." Dit zijn de nieuwe deelnemers van Love Island Bekijk deze video » SoapHolly Mae noemt het programma bijna een soap, omdat het elke dag op tv is en de kijker helemaal mee kan leven met de deelnemers. "Je kan ze volgen in elke stap van de liefde, dat is gewoon heel interessant." Brood en Verhulst benadrukken dat het programma geen Temptation Island of Ex on the Beach is, want in Love Island wordt geen liefde 'gekraakt'. Bekijk het hele interview hieronder.
TV :
Holly Mae Brood en Viktor Verhulst over Love Island: "Dit is een positief programma"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Holly Mae Brood en Viktor Verhulst over Love Island: "Dit is een positief programma" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV