OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing

OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing

De ov-staking van dinsdag zorgt in het hele land voor chaos. Veel studenten komen in de problemen vanwege de tentamenperiode. Studenten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam eisen een extra herkansing.

Geen oplossing
Enkele studenten geven aan dat er bijna geen oplossing is: de kosten van de auto en het boeken van een hotel zijn hoog, er wonen geen medestudenten in Amsterdam bij wie gelogeerd kan worden. De studenten hebben inmiddels talloze instanties benaderd voor een extra herkansing, maar zonder succes. "Dit is gewoon niet eerlijk."

Bekijk de hele reportage hieronder.

<em>OV-staking</em> zorgt voor chaos: boze <em>studenten</em> willen extra herkansing De ov-staking van dinsdag zorgt in het hele land voor chaos. Veel studenten komen in de problemen vanwege de tentamenperiode. Studenten aan de Vrije Universiteit van Amsterdam eisen een extra herkansing. Reizigers gedupeerd door staking openbaar vervoer Bekijk deze video » Geen oplossingEnkele studenten geven aan dat er bijna geen oplossing is: de kosten van de auto en het boeken van een hotel zijn hoog, er wonen geen medestudenten in Amsterdam bij wie gelogeerd kan worden. De studenten hebben inmiddels talloze instanties benaderd voor een extra herkansing, maar zonder succes. "Dit is gewoon niet eerlijk." Bekijk de hele reportage hieronder.
Nieuws :
OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV