Ov-staking 28 mei: dit gaat er gebeuren

Ov-staking 28 mei: dit gaat er gebeuren

Op dinsdag 28 mei vindt er een massale staking in het stad- en streekvervoer plaats. Wat kan de reiziger precies verwachten? En wat zijn de mogelijke oplossingen om het leed te verzachten?

Thuisblijven
De staking betekent dat er geen stad- en streekvervoer plaatsvindt. De bussen blijven in het hele land stilstaan, net als de treinen. Verder zullen ook metro's niet rijden en veerponten niet varen. Daarom roepen de NS en de ANWB (de laatste is bang voor overvolle wegen) mensen op om zo veel mogelijk thuis te blijven.

Oplossingen
Afhankelijk van de afstand naar je werk of school zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Je kunt zelf met de auto gaan of carpoolen met een plaatsgenoot, te voet of met de fiets naar de plek van bestemming, vandaag alvast naar de plaats van bestemming reizen en daar overnachten in een hotel of logeren bij een bekende of in overleg met de baas thuis werken.

Bekijk hieronder wat de gevolgen zijn voor het ov.

Ov-staking 28 mei: dit gaat er gebeuren Op dinsdag 28 mei vindt er een massale staking in het stad- en streekvervoer plaats. Wat kan de reiziger precies verwachten? En wat zijn de mogelijke oplossingen om het leed te verzachten? OV-staking zorgt voor chaos: boze studenten willen extra herkansing Bekijk deze video » ThuisblijvenDe staking betekent dat er geen stad- en streekvervoer plaatsvindt. De bussen blijven in het hele land stilstaan, net als de treinen. Verder zullen ook metro's niet rijden en veerponten niet varen. Daarom roepen de NS en de ANWB (de laatste is bang voor overvolle wegen) mensen op om zo veel mogelijk thuis te blijven. Klaas Dijkhoff over ov-staking: "Waarom het hele land lastigvallen?" Bekijk deze video » OplossingenAfhankelijk van de afstand naar je werk of school zijn er meerdere oplossingen mogelijk. Je kunt zelf met de auto gaan of carpoolen met een plaatsgenoot, te voet of met de fiets naar de plek van bestemming, vandaag alvast naar de plaats van bestemming reizen en daar overnachten in een hotel of logeren bij een bekende of in overleg met de baas thuis werken. Bekijk hieronder wat de gevolgen zijn voor het ov.
Nieuws :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ov-staking 28 mei: dit gaat er gebeuren of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, school, staking, fiets, metro, hotel, anwb, overnachten, bussen, reizen, ov-staking, treinen, overleg, reiziger, werk, varen, stad, plek, bang


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV