Utopia: Jessie en Merel hebben gezoend. Bekijk de beelden.

Utopia: Jessie en Merel hebben gezoend. Bekijk de beelden.

Utopia: Jessie en Merel hebben gezoend. Bekijk de beelden. Er gebeurt genoeg op liefdesvlak in het SBS-programma Utopia. Is de kijker nog maar net bekomen van de breuk tussen Franny en Timothy, lijkt er nu alweer een nieuw liefdeskoppel te ontstaan: Jessie en Merel. Bekijk hierboven hoe ze elkaar kussen. Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Utopia: relatie Jens en Mylène staat op springen Bekijk deze video » Utopia: Timothy breekt met verloofde Franny per post Bekijk deze video »
TV

Er gebeurt genoeg op liefdesvlak in het SBS-programma Utopia. Is de kijker nog maar net bekomen van de breuk tussen Franny en Timothy, lijkt er nu alweer een nieuw liefdeskoppel te ontstaan: Jessie en Merel. Bekijk hierboven hoe ze elkaar kussen.

Utopia is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Jessie en Merel hebben gezoend. Bekijk de beelden. of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: sbs, zoenen, utopia, video, kussen

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.