Samenvatting Kiki Bertens - Pauline Parmentier (Roland Garros)

Samenvatting Kiki Bertens - Pauline Parmentier (Roland Garros)

Kiki Bertens heeft de eerste ronde van Roland Garros eenvoudig overleefd. Met groot machtsvertoon zette ze Française Pauline Parmentier aan de kant met 6-3 en 6-4. In de tweede ronde is de Slowaakse Viktoria Kuzmova de tegenstander.

Topvorm
Bertens lijkt in de vorm van haar leven te verkeren en is getipt als één van de kanshebbers voor de eindzege op Roland Garros, daar het gravel Bertens' favoriete ondergrond is. Onlangs won ze het WTA-toernooi op gravel in Madrid, waarna ze is gestegen naar de vierde plek op de wereldranglijst. Hiermee is ze de beste Nederlandse tennisster aller tijden.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd Bertens - Parmentier.

Samenvatting Kiki Bertens - Pauline Parmentier (Roland Garros) Kiki Bertens heeft de eerste ronde van Roland Garros eenvoudig overleefd. Met groot machtsvertoon zette ze Française Pauline Parmentier aan de kant met 6-3 en 6-4. In de tweede ronde is de Slowaakse Viktoria Kuzmova de tegenstander. Kiki Bertens vrij eenvoudig naar tweede ronde Roland Garros Bekijk deze video » TopvormBertens lijkt in de vorm van haar leven te verkeren en is getipt als één van de kanshebbers voor de eindzege op Roland Garros, daar het gravel Bertens' favoriete ondergrond is. Onlangs won ze het WTA-toernooi op gravel in Madrid, waarna ze is gestegen naar de vierde plek op de wereldranglijst. Hiermee is ze de beste Nederlandse tennisster aller tijden. Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd Bertens - Parmentier.
Tennis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Pauline Parmentier (Roland Garros) of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, madrid, Roland Garros, kiki bertens, toernooi, tegenstander, samenvatting, gestegen, machtsvertoon, start, plek, eerste ronde, tweede ronde

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.