Max Verstappen scheldt rechter uit voor 'mongool'

Max Verstappen scheldt rechter uit voor 'mongool'

Max Verstappen moest voor de rechter verschijnen vanwege een ernstige snelheidsovertreding, door de aanklager omschreven als een 'dollemansrit'. Na hij te horen krijgt dat hij een gevangenisstraf van zeven dagen krijgt scheldt Max Verstappen de rechter ook nog uit voor 'mongool'.

Sketch
In deze hilarische sketch van Comedy Central is te zien hoe Verstappen voor de rechter zit, waar een aantal uitspraken van hem uit interviews in zijn gemonteerd. Knap gemaakt, zeker qua dialoog: "Letterlijk gaan alle remmen los." "Maar de remmen stonden in de fik, dus ja." Aan het einde is te zien hoe Verstappen het totaal niet eens is met zijn straf.

Bekijk het fragment hieronder.

Max Verstappen scheldt rechter uit voor 'mongool' Max Verstappen moest voor de rechter verschijnen vanwege een ernstige snelheidsovertreding, door de aanklager omschreven als een 'dollemansrit'. Na hij te horen krijgt dat hij een gevangenisstraf van zeven dagen krijgt scheldt Max Verstappen de rechter ook nog uit voor 'mongool'. Matthijs van Nieuwkerk vertrekt als presentator van De Wereld Draait Door Bekijk deze video » SketchIn deze hilarische sketch van Comedy Central is te zien hoe Verstappen voor de rechter zit, waar een aantal uitspraken van hem uit interviews in zijn gemonteerd. Knap gemaakt, zeker qua dialoog: "Letterlijk gaan alle remmen los." "Maar de remmen stonden in de fik, dus ja." Aan het einde is te zien hoe Verstappen het totaal niet eens is met zijn straf. Bekijk het fragment hieronder.
Humor :
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen scheldt rechter uit voor 'mongool' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: aanklager, rechter, gevangenisstraf, comedy, dialoog, remmen, max verstappen, verstappen, fragment, comedy central, voor de rechter


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV