Lilian Marijnissen: "Verkiezingsnederlaag SP is een dieptepunt"

Lilian Marijnissen: "Verkiezingsnederlaag SP is een dieptepunt"

Bij de Europese verkiezingen waren twee partijen de grote verliezers: de PVV en de SP. Beide partijen houden geen zetels over in het Europees Parlement, en dat is volgens SP-leider Lilian Marijnissen "een dieptepunt".

Afscheid Ron Meyer
Eén van de belangrijkste conclusies die aan de verkiezingsnederlaag worden verbonden is het opstappen van campagneleider Ron Meyer. Hij moet naar eigen zeggen "verantwoordelijkheid dragen" voor de nederlaag en zal zich bij de volgende partijverkiezingen niet beschikbaar stellen als kandidaat. De SP moet ondertussen de wonden likken: voor het eerst in twintig jaar zijn ze niet vertegenwoordigd in het Europees Parlement.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Lilian Marijnissen: "Verkiezingsnederlaag SP is een dieptepunt" Bij de Europese verkiezingen waren twee partijen de grote verliezers: de PVV en de SP. Beide partijen houden geen zetels over in het Europees Parlement, en dat is volgens SP-leider Lilian Marijnissen "een dieptepunt". Ron Meyer (SP) over omstreden video: Frans Timmermans moet tegen satire kunnen Bekijk deze video » Afscheid Ron MeyerEén van de belangrijkste conclusies die aan de verkiezingsnederlaag worden verbonden is het opstappen van campagneleider Ron Meyer. Hij moet naar eigen zeggen "verantwoordelijkheid dragen" voor de nederlaag en zal zich bij de volgende partijverkiezingen niet beschikbaar stellen als kandidaat. De SP moet ondertussen de wonden likken: voor het eerst in twintig jaar zijn ze niet vertegenwoordigd in het Europees Parlement. Bekijk het hele fragment hieronder.
Politiek
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lilian Marijnissen: "Verkiezingsnederlaag SP is een dieptepunt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verkiezingen, sp, dieptepunt, parlement, europees parlement, pvv, afscheid, opstappen, europese verkiezingen, partijleider, verantwoordelijkheid, kandidaat, fragment, meyer, lilian marijnissen, nederlaag, toekomst, leider, pauw, Ron Meyer

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.