Sylvie Meis viert verjaardag zoon Damián met Ajax-taart

Sylvie Meis viert verjaardag zoon Damián met Ajax-taart

Sylvie Meis viert verjaardag zoon Damián met Ajax-taart Damián, de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart, blaast vandaag alweer 13 verjaardagskaarsjes uit. Sylvie heeft een wel heel speciale taart voor hem laten maken. TrotsDe socialite is enorm trots op haar zoon, zo schrijft ze op haar Instagrampagina. Ze kan niet geloven dat hij alweer 13 jaar is geworden. "So proud of you!". Zo te zien heeft ze een speciale Ajax-taart voor hem laten maken. Ook staat er een groot cadeau en is er geen gebrek aan ballonnen. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis gaat als alien door het leven Bekijk deze video » Sylvie Meis kan niet wachten op de zomer in nieuwe make-up vlog Bekijk deze video »
Entertainment :

Damián, de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart, blaast vandaag alweer 13 verjaardagskaarsjes uit. Sylvie heeft een wel heel speciale taart voor hem laten maken.

Trots
De socialite is enorm trots op haar zoon, zo schrijft ze op haar Instagrampagina. Ze kan niet geloven dat hij alweer 13 jaar is geworden. "So proud of you!". Zo te zien heeft ze een speciale Ajax-taart voor hem laten maken. Ook staat er een groot cadeau en is er geen gebrek aan ballonnen. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis viert verjaardag zoon Damián met Ajax-taart of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, ballonnen, verjaardag, cadeau, rafael van der vaart, taart, staart, damian, sylvie meis, trots, zoon

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.