Documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo

Documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo

Documentaire <em>Game of Thrones: The Last Watch</em> te zien bij Ziggo Vanaf maandag is de documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo. De twee uur durende documentaire volgt de realisatie van het laatste seizoen van Game of Thrones, dat geldt als één van de meest epische ooit op tv. De documentaire geeft niet alleen een kijkje achter de schermen bij de acteurs, maar ook bij de makers, die verantwoordelijk zijn voor de kostuums, wapens, decor en storyboards. Lees ook: Recensie: Seizoen 8 Game of Thrones vol hoogte- en dieptepunten DramaBij het maken van de serie komen onverwacht veel drama, onverwachte problemen en obstakels kijken tijdens de productie. Alles wordt in beeld gebracht om de fans een idee te geven welke problemen het team ondervond tijdens het maken van het laatste seizoen. Ook is er veel emotie bij de cast en de crew bij hun afscheid na afloop van de opnames. Game of Thrones: The Last Watch is per heden te zien bij Ziggo Movies & Series. Fans treuren om einde Game of Thrones Bekijk deze video » Petitie voor nieuw laatste seizoen Game Of Thrones meer dan miljoen keer getekend Bekijk deze video »
Trailer :
Documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo

Vanaf maandag is de documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo. De twee uur durende documentaire volgt de realisatie van het laatste seizoen van Game of Thrones, dat geldt als één van de meest epische ooit op tv.

De documentaire geeft niet alleen een kijkje achter de schermen bij de acteurs, maar ook bij de makers, die verantwoordelijk zijn voor de kostuums, wapens, decor en storyboards.

Lees ook: Recensie: Seizoen 8 Game of Thrones vol hoogte- en dieptepunten

Drama
Bij het maken van de serie komen onverwacht veel drama, onverwachte problemen en obstakels kijken tijdens de productie. Alles wordt in beeld gebracht om de fans een idee te geven welke problemen het team ondervond tijdens het maken van het laatste seizoen. Ook is er veel emotie bij de cast en de crew bij hun afscheid na afloop van de opnames.

Game of Thrones: The Last Watch is per heden te zien bij Ziggo Movies & Series.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Game of Thrones: The Last Watch te zien bij Ziggo of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV