Wilders na verkiezingsnederlaag: 'Ik zal nooit aftreden'

Wilders na verkiezingsnederlaag: 'Ik zal nooit aftreden'

Wilders na verkiezingsnederlaag: 'Ik zal nooit aftreden' Geert Wilders is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien, na de grote verkiezingsnederlaag bij de Europese verkiezingen. De PVV heeft alle vier de zetels verloren. In goede en slechte tijdenToch zal Wilders nooit aftreden, zo laat hij weten in bovenstaande video van RTL Nieuws. “In goede en in slechte tijden zal ik altijd blijven. Wat andere partijen doen moeten ze zelf weten.” De PVV-leider kijkt wel naar wat er beter kan, hij vindt de kritiek dat ze te weinig zichtbaar waren dan ook terecht. Geert Wilders bijna 15 kilo afgevallen: 'Was hard nodig' Bekijk deze video » Volkert van der G. nog gewoon in Nederland. Geert Wilders is woest en wil debat. Bekijk deze video »
Politiek :

Geert Wilders is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien, na de grote verkiezingsnederlaag bij de Europese verkiezingen. De PVV heeft alle vier de zetels verloren.

In goede en slechte tijden
Toch zal Wilders nooit aftreden, zo laat hij weten in bovenstaande video van RTL Nieuws. “In goede en in slechte tijden zal ik altijd blijven. Wat andere partijen doen moeten ze zelf weten.” De PVV-leider kijkt wel naar wat er beter kan, hij vindt de kritiek dat ze te weinig zichtbaar waren dan ook terecht.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilders na verkiezingsnederlaag: 'Ik zal nooit aftreden' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: verkiezingen, live, geert wilders, europese verkiezingen, gratis, rtl, nieuws, reactie, rtl nieuws

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.