Bekijk de trailer van laatste seizoen Jessica Jones

Bekijk de trailer van laatste seizoen Jessica Jones

Bekijk de trailer van laatste seizoen Jessica Jones Het laatste seizoen van Jessica Jones is deze zomer te zien bij Netflix. Bekijk hierboven de trailer van de derde reeks, die vanaf 14 juni te zien is bij de streamingdienst. Jones als privédetectiveDe Marvel-serie draait om Jessica Jones, die wordt achtervolgd door haar traumatische verleden. Ze gebruikt haar talenten als privédetective om deze dader te vinden, voordat hij nog meer kwaad doet in Hell's Kitchen. De hoofdrol wordt gespeeld door Krysten Ritter. Bekijk de trailer van nieuwe Netflix-serie Tales Of The City Bekijk deze video » Trailer nieuwe Netflix-serie Jinn Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van laatste seizoen Jessica Jones

Het laatste seizoen van Jessica Jones is deze zomer te zien bij Netflix. Bekijk hierboven de trailer van de derde reeks, die vanaf 14 juni te zien is bij de streamingdienst.

Jones als privédetective
De Marvel-serie draait om Jessica Jones, die wordt achtervolgd door haar traumatische verleden. Ze gebruikt haar talenten als privédetective om deze dader te vinden, voordat hij nog meer kwaad doet in Hell's Kitchen. De hoofdrol wordt gespeeld door Krysten Ritter.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van laatste seizoen Jessica Jones of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV