Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek

Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek

Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek Netflix krijg heel wat kritiek te verduren met een nieuwe serie waarin historische figuren elkaar roasten. In bovenstaande trailer van Historical Roasts zie je de beelden van het nieuwe omstreden programma. Hierin zie je onder meer Anne Frank en Adolf Hitler die elkaar verbaal met de grond gelijk maken. Anne Frank vs. Adolf Hitler‘Roastmaster’ Jeff Ross heeft voor het programma acteurs ingeschakeld die historische hoofdpersonen naspelen, zoals Martin Luther King, Cleopatra en Abraham Lincoln. Ook Anne Frank en Hitler roasten elkaar in de serie, maar dat kan niet iedereen waarderen. Gevoelige kwestieRachel Feinstein speelt Anne, en Gilbert Gottfried kruipt in de huid van Hitler. Het is bedoeld om kijkers te laten lachen, maar de roast van Anne Frank ligt volgens veel mensen te gevoelig. De hele serie Historical Roasts is nu te zien op Netflix. The Roast of Johnny de Mol gemist? Johnny zelf pakt iedereen terug Bekijk deze video » Peter Pannekoek tegen Matthijs van Nieuwkerk: "Je hebt de ballen niet om geroast te worden" Bekijk deze video »
TV :
Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek

Netflix krijg heel wat kritiek te verduren met een nieuwe serie waarin historische figuren elkaar roasten. In bovenstaande trailer van Historical Roasts zie je de beelden van het nieuwe omstreden programma. Hierin zie je onder meer Anne Frank en Adolf Hitler die elkaar verbaal met de grond gelijk maken.

Anne Frank vs. Adolf Hitler
‘Roastmaster’ Jeff Ross heeft voor het programma acteurs ingeschakeld die historische hoofdpersonen naspelen, zoals Martin Luther King, Cleopatra en Abraham Lincoln. Ook Anne Frank en Hitler roasten elkaar in de serie, maar dat kan niet iedereen waarderen.

Gevoelige kwestie
Rachel Feinstein speelt Anne, en Gilbert Gottfried kruipt in de huid van Hitler. Het is bedoeld om kijkers te laten lachen, maar de roast van Anne Frank ligt volgens veel mensen te gevoelig. De hele serie Historical Roasts is nu te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roast Hitler en Anne Frank: Netflix krijgt bakken kritiek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV